Uppsatspraktik hos Advokatfirman Westermark Anjou

Aktuellt - Okategoriserad
Uppsatspraktik hos Advokatfirman Westermark Anjou
20 september, 2018

Advokatfirman Westermark Anjou är en affärsjuridisk advokatbyrå som levererar högkvalitativ juridisk rådgivning till främst stora och medelstora bolag. Våra nio kompetensområden är Bolagsrätt, Publik M&A och aktiemarknad, Finansiering & Debt Capital Markets, Företagsöverlåtelser, Fastighetsrätt, Tvistlösning, Immaterialrätt, medie- och marknadsrätt, Kommersiella avtal samt Hållbarhet, riskhantering & compliance.

Vi erbjuder praktikplatser under vår- och höstterminen. Varje praktikperiod pågår under tio veckor, under vilka du får en inblick i arbetet på en affärsjuridisk byrå. Under praktiken får du arbeta brett inom byråns verksamhetsområden och bistå byråns jurister och advokater i aktuella ärenden. Vi kan även bistå med förslag till uppsatsämne, framförallt inom bolagsrätt och aktiemarknadsrätt.

Vi är cirka 25 medarbetare på vårt kontor i centrala Stockholm. På Westermark Anjou spelar samtliga medarbetare en stor roll och ges möjlighet att vara delaktiga i verksamheten. Vårt sätt att driva byrå och vårt sätt att arbeta i ärenden bygger på respekt och förtroende i förhållande både till uppdragsgivare och till medarbetare. Grundprincipen för vår verksamhet är true partnership vilket innebär att vi arbetar tillsammans, delar kunskap, uppgifter och resultat och ser till att den jurist som är bäst lämpad att lösa en uppgift utför arbetet. Vi tror att vårt arbetssätt främjar laganda och innebär att byråns klienter får tillgång till vår samlade kompetens och därmed får bästa möjliga rådgivning.

Ansökan

Tycker Du att detta låter intressant? Då ser vi fram emot att få kontakt med Dig! Du är varmt välkommen att när som helst skicka din ansökan till rekrytering@westermarkanjou.se. Ansökan bör innehålla personligt brev, CV och betyg. Ange även i din ansökan om du vill göra praktik under A- eller B-perioden. Vi kallar till intervju löpande. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

 

Vid frågor kontakta advokat Johan Åberg på johan.aberg@westermarkanjou.se eller 08-441 91 05.

Aktuellt

Våra verksamhetsområden