NY DELÄGARE PÅ WESTERMARK ANJOU

Aktuellt - Fastighet
NY DELÄGARE PÅ WESTERMARK ANJOU
12 december, 2018

Advokatfirman Westermark Anjou har glädjen att meddela att Hanna Monthan har inträtt som ny delägare i firman. Hanna kommer närmast från en tjänst som bolagsjurist vid Vasakronan och har dessförinnan arbetat i flera år vid advokatbyrå. Hanna har en omfattande och lång erfarenhet av fastighetsrätt med särskild inriktning mot fastighetstransaktioner. Som delägare hos Westermark Anjou kommer Hanna fortsätta att fokusera på fastighetstransaktioner och bidra till firmans arbete med att bygga upp en stark och komplett fastighetsverksamhet.

”Vi är förstås väldigt glada över att Hanna valt att söka sig till oss. Vi har länge önskat komplettera vår fastighetsrättsliga praktik med rätt person för rådgivning om fastighetstransaktioner. Hanna har ett särskilt fokus inom detta område, men kommer genom sin breda erfarenhet även bidra med sin kunskap inom övriga fastighetsrättsliga områden. Rekryteringen av Hanna är ytterligare ett steg i advokatfirmans strategi att genom kvalitet utvidga verksamheten till fler rättsområden. Rekryteringen är också ett styrkebesked för oss som organisation och för de värderingar vi står för”, säger Jonathan Clauss, Managing Partner för Westermark Anjou.

”Det ska bli riktigt spännande och roligt att efter några år som jurist på fastighetsbolag ta med mig mina kunskaper och erfarenheter därifrån och åter arbeta som advokat. På Westermark Anjou får jag möjligheten att vara med och bygga upp en fastighets- och hyresrättsverksamhet inom ramen för en modern byrå som fokuserar på kvalitet och hög servicenivå i kombination med sunda värderingar”, säger Hanna Monthan.

Westermark Anjou är en affärsjuridisk advokatfirma med inriktning mot bolagsrätt och bolagsstyrning, corporate governance, kapitalmarknad, tvistlösning, fastighets- och hyresrätt, finansiering, företagsöverlåtelser, kommersiella avtal, immaterialrätt, marknads- och medierätt samt IT-rätt. Vi lämnar råd till inhemska och internationella företag och organisationer. Vi gör det komplexa enkelt! www.westermarkanjou.se

Aktuellt